Kérj visszahívást, és valósítsd meg lakáscéljaid!

  Költözz be álmaid otthonába!

  Ebben segít a Megvalósító Lakáshitel.

  Miért érdemes a Fundamenta Megvalósító Lakáshitelt választanod?

  • Már a szerződéskötéskor előre láthatod a hitelkamatok és törlesztőrészletek alakulását egészen a futamidő végéig!
  • Évi fix 11,90%-os hitelkamat az azonnali áthidaló kölcsön időszak alatt, mely a törlesztési időszakban – a választott módozattól függően – 3,9%-4,9% közt változik (referencia THM kamatbónusszal: 14,58-14,69%).1 2
  • Egy szerződéssel maximum 40 millió forint is elérhető, azonban több szerződéskötéssel a felvehető hitelösszeg növelhető.
  • Mivel a lakáshitel egy lakásszámlához kapcsolódik, így az egyszeri éves 5% Kamatbónuszt is megkaphatod.3
   EBKM havi 20.000 forint megtakarítás mellett 0,32 – 0,81% Kamatbónusszal, 4
   EBKM havi 100.000 forint megtakarítás mellett 0,41 – 0,07% Kamatbónusszal, 4

  Fundamenta Megvalósító Lakáshitel alapja egy lakásszámla. Ennek köszönhetően a kapott összeget bármilyen lakáscélra felhasználhatod, legyen szó ingatlanvásárlásról, felújításról vagy építkezésről.

  Ez a lakáshitel konstrukció két szakaszból áll. Az első szakasz törlesztő részlete tartalmazza a megtakarítást, a számlavezetési díjat és a hitelkamatot is: ezt nevezzük azonnali áthidaló kölcsön időszaknak. Az azonnali áthidaló kölcsön időszak végén a teljes megtakarítás (elhelyezett betét, betéti kamatok és a Kamatbónusz összege) betörlesztésre kerülnek a fennálló tőketartozásba. A fennmaradó összeget lakáskölcsön formájában a módozat szerinti fix kamat mellett kell tovább törleszteni. A lakásszámla szerződéskötés után igényelheted azonnali áthidaló kölcsönként a teljes szerződéses összeget, ebben az esetben az azonnali áthidaló kölcsön alatt 11,90% a hitelkamat, a lakáskölcsön törlesztési időszak alatt pedig a választott módozattól függően csak 3,9% – 4,9% a hitelkamat  (referencia THM kamatbónusszal: 14,58-14,69%)!1 2

  Egy szerződéssel maximum 40 millió forintot használhatsz fel lakáscéljaid megvalósítására. Amennyiben növelni szeretnéd az összeget, saját névre több szerződést is köthetsz, amelyeket egyazon lakáscélra használhatsz fel.

  Milyen futamidők közül választhatok?

  Az igényeid szerint dönthetsz a négy futamidő közül annak megfelelően, hogy mennyi idő alatt szeretnél törleszteni lakáshiteled. Elérhető futamidők:

  • Maximum 12,5 millió forint szerződéses összeg esetén 10 év (5 év azonnali áthidaló kölcsön időszak + max. 5 év lakáskölcsön törlesztési időszak)
  • Maximum 25 millió forint szerződéses összeg esetén 15 év (8 év és 6 hónap azonnali áthidaló kölcsön időszak + max. 6 év és 7 hónap lakáskölcsön törlesztési időszak)
  • Maximum 31,25 millió forint szerződéses összeg esetén 20 év (10 év és 7 hónap azonnali áthidaló kölcsön időszak + max. 9 év és 6 hónap lakáskölcsön törlesztési időszak)
  • Maximum 40 millió forint szerződéses összeg esetén 25 év (13 év és 5 hónap azonnali áthidaló kölcsön időszak + max. 11 év és 8 hónap lakáskölcsön törlesztési időszak)

  Új lakásszámla megkötésének feltétele a szerződéses összeg 1%-ának megfelelő számlanyitási díj befizetése.

  Lakáshitel-kalkulátor

  Felvenni kívánt összeg

  ${slider_min|formatPrice} Ft
  ${slider_max|formatPrice} Ft

  Futamidő

  Felvenni kívánt összeg:

  ${contractAmountByMonthlySave|formatPrice} Ft

  Felvenni kívánt összeg:

  ${contractAmountByMonthlySave|formatPrice} Ft

  Törlesztőrészletek száma:

  ${installment_number} hónap

  THM:

  ${thm} %

  Törlesztőrészlet az azonnali áthidaló kölcsön szakaszban:

  ${installment_ak|formatPrice} Ft

  Kamat mértéke az azonnali áthidaló kölcsön szakaszban:

  ${interest_rate_ak} %

  Törlesztőrészlet a lakáskölcsön szakaszban:

  ${installment_lk|formatPrice} Ft

  Kamat mértéke a lakáskölcsön szakaszban:

  ${interest_rate_lk} %

  Teljes visszafizetendő összeg:

  ${all_pay_back|formatPrice} Ft

  Kamatbónusz:

  ${saving_bonus|formatPrice} Ft

  Jóváírási akció:

  ${jovairasi_akcio|formatPrice} Ft

  Halmozó bónusz:

  ${halmozo_bonusz|formatPrice} Ft


  Add meg az e-mail címed, ahová a kikalkulált ajánlatot elküldhetjük!

  Kérem e-mailben

  Köszönjük érdeklődésed!

  Kérj visszahívást, és valósítsd meg lakáscéljaid!

   Mire használhatod fel?

   Lakásvásárlásra

   Ha te sem szeretnél örökre albérletben lakni, vagy nagyobb lakásba költöznél, akkor érdemes már ma megismerned a lehetőségeket és belekezdeni otthonálmaid megalapozásába.

   Lakáshitelünket felhasználhatod bármely új és használt lakás vagy ház vásárlására.

   Felújításra, korszerűsítésre

   Akár egy külön élettérre lenne szükségetek a lakhelyeteken, akár egy teljesen új házat húznátok fel, lakáshitelünk mindegyik esetben kiváló alap, amelyre építhettek, hiszen meglévő házak bővítésére és újak építésére egyaránt igénybe vehető.

   Építésre, bővítésre

   Akár egy külön élettérre lenne szükségetek a lakhelyeteken, akár egy teljesen új házat húznátok fel, lakáshitelünk mindegyik esetben kiváló alap, amelyre építhettek, hiszen meglévő házak bővítésére és újak építésére egyaránt igénybe vehető.

   Mi történik visszahíváskérés után?

   A hiteligénylésben is segítünk neked.

   Visszahívás

   Miután visszahívást kértél, kollégáink egy munkanapon belül felveszik veled a kapcsolatot. Igényeidre szabott megoldást javasolnak, és felteheted kérdéseidet is.

   Személyi Bankár

   Személyi Bankárunkkal összeállítjátok a hitelkérelmedet, illetve a teljes hiteligénylés során szakértőként segít neked.

   Gyakori kérdések

   Hogyan növelhetem a felvenni kívánt hitelösszeget?

   Egy szerződéssel maximum 40 millió forintot használhatsz fel lakáscéljaid megvalósítására. Amennyiben növelni szeretnéd az összeget, saját nevedre több szerződést is köthetsz, amelyeket egyazon lakáscélra használhatsz fel.

   Pontosan milyen célokra használhatom fel a Fundamenta Megvalósító Lakáshitelt?

   Számos lakáscélra felhasználható, pl.: ingatlan vásárlásra (új lakás vagy ház vásárlására, használt lakás vagy ház vásárlására, lakáshitel kiváltására, előtörlesztésére), felújításra, korszerűsítésre (konyha felújítására, fürdőszoba felújítására, gardrób kialakítására, nyílászárók cseréjére, fűtés-, hűtés korszerűsítésére, gyerekszoba kialakítására, világításra, világítótestek vásárlására, felújítási munkaeszközökre, árnyékolásra), építésre, bővítésre (házrész építésére, garázs építésére, terasz építésére, kert építésére, építőanyagokra, napelemekre).

   A jelen tájékoztatás nem tekinthető a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. részéről hivatalos ajánlattételnek, az itt leírtak kizárólag a figyelemfelkeltést célozzák. A tájékoztatás nem teljeskörű, a termék részletes feltételeit az Üzletszabályzat, valamint a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. által meghirdetett akciókról és azok feltételeiről szóló hirdetmény tartalmazza.

   1 A lakás-takarékpénztár által nyújtott azonnali áthidaló kölcsön teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010 (III25) Korm rendelet 9 § (1) és (3) bekezdés szerint számított referencia THM érték 14,58% a jelzálog fedezete mellett nyújtott azonnali áthidaló kölcsönre, amelynél a hitel teljes összege 5.000.000 forint, a hitelkamat mértéke évi fix 11,9% az azonnali áthidaló szakaszban, évi fix 4,5% a lakáskölcsön szakaszban, futamideje 126+113=239 hó A hitel teljes díjában foglalt díjak: számlanyitási díj: 50.000 forint, folyósítási díj: 50.000 forint, számlavezetési díj: 168 forint/hó, jelzálogbejegyzéshez kapcsolódó költségek: 47.100 forint Az azonnali áthidaló szakaszban a törlesztőrészletek száma 126, a havi törlesztőrészlet nagysága 65.751 forint, a törlesztőrészletek összege 8.249.321 forint A lakáskölcsön szakaszban a törlesztőrészletek száma 113, a havi törlesztőrészlet nagysága 31.700 forint, a törlesztőrészletek összege 3.546.550 forint A fogyasztó által fizetendő teljes összeg 11.959.139 forint.

   2 A lakás-takarékpénztár által nyújtott azonnali áthidaló kölcsön teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010 (III25) Korm rendelet 9 § (1) és (3) bekezdés szerint számított referencia THM érték 14,69% a jelzálog fedezete mellett nyújtott azonnali áthidaló kölcsönre, amelynél a hitel teljes összege 5.000.000 forint, a hitelkamat mértéke évi fix 11,90% az azonnali áthidaló szakaszban, évi fix 3,9% a lakáskölcsön szakaszban, futamideje 59+60=119 hó A hitel teljes díjában foglalt díjak: számlanyitási díj: 50.000 forint, folyósítási díj: 50.000 forint, számlavezetési díj: 168 forint/hó, jelzálogbejegyzéshez kapcsolódó költségek: 47.100 forint Az azonnali áthidaló szakaszban a törlesztőrészletek száma 59, a havi törlesztőrészlet nagysága 89.751 forint, a törlesztőrészletek összege 5.212.004 forint. A lakáskölcsön szakaszban a törlesztőrészletek száma 59, a havi törlesztőrészlet nagysága 47.900 forint, a törlesztőrészletek összege 2.817.213 forint. A fogyasztó által fizetendő teljes összeg 8.216.485 forint. A THM értéke nem tartalmazza jelzáloggal terhelendő ingatlan biztosításának díját A hitel fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog, az ingatlanra vagyonbiztosítási szerződés megkötése szükséges.

   A THM értéke nem tartalmazza jelzáloggal terhelendő ingatlan biztosításának díját. A hitel fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog, az ingatlanra vagyonbiztosítási szerződés megkötése szükséges.

   A THM meghatározása az aktuális feltételek és hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

   3 Az egyszeri éves 5% Kamatbónusz számításának alapja az adott megtakarítási évben elhelyezett betétösszeg, amely nem lehet magasabb, mint a lakás-előtakarékossági szerződésben vállalt havi tarifa szerinti megtakarítás, legfeljebb havi 100.000 forint tizenkétszerese. A Fundamenta a Kamatbónusz összegét a megtakarítási idő alatt a kiutalásig elkülönítve kezeli, arra további kamatot, kamatos kamatot nem ír jóvá. Az egyszeri éves 5% Kamatbónusz jóváírásának és kifizetésének további feltétele, hogy a megkötött lakás-előtakarékossági szerződés maximum 12 megtakarítási éven belül, az Üzletszabályzat 20., 21., 22. sz. mellékletében rögzített módozatok esetében pedig a mellékletben szereplő leghosszabb futamidejű módozathoz tartozó minimális megtakarítási idő 2 évvel növelt időtartamán belül kiutalásra kerüljön. Fontos, hogy a Kamatbónusz csak abban az esetben kerül kiutalásra, ha igazolni tudja lakáscélját!

   4 A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. az EBKM értékét a betéti kamat és az értékpapírok hozama számításáról és közzétételéről szóló 82/2010. (III. 25.) Korm. rendelet rendelkezéseinek megfelelően havi 20.000 forint, továbbá havi 100.000 forint folyamatos betételhelyezést feltételezve is meghatározta. A megtakarítási idő változása az EBKM érték változását is jelentheti, amely érték csökkenhet.

   superbrands_ok_2in1