Kérj visszahívást, és valósítsd meg lakáscéljaid!

  Költözz be álmaid otthonába!

  Ebben segít a Megvalósító Lakáshitel.

  Miért érdemes a Fundamenta Megvalósító Lakáshitelt választanod?

  • Már a szerződéskötéskor előre láthatod a hitelkamatok és törlesztőrészletek alakulását egészen a futamidő végéig!
  • Évi fix 4,5%-os hitelkamat az áthidaló kölcsön időszak alatt, mely a lakáskölcsön törlesztési időszakban a választott módozattól függően 2,9%-3,9%-ra csökken (referencia THM kamatbónusszal: 5,61% – 5,59%).1 2
  • Egy szerződéssel maximum 40 millió forint is elérhető, azonban több szerződéskötéssel a felvehető hitelösszeg növelhető.
  • Mivel a lakáshitel egy lakásszámlához kapcsolódik, így az egyszeri éves 5% Kamatbónuszt is megkaphatod.3
   EBKM havi 20.000 forint megtakarítás mellett 0,33 – 0,83% Kamatbónusszal, 4
   EBKM havi 100.000 forint megtakarítás mellett 0,41 – 0,07% Kamatbónusszal, 4

  Hogyan épül fel a Megvalósító Lakáshitel?

  Fundamenta Megvalósító Lakáshitel alapja egy lakásszámla. Ennek köszönhetően a kapott összeget bármilyen lakáscélra felhasználhatod, legyen szó ingatlanvásárlásról, felújításról vagy építkezésről.

  Ez a lakáshitel konstrukció két szakaszból áll. Az első szakasz törlesztő részlete tartalmazza a megtakarítást, a számlavezetési díjat és a hitelkamatot is: ezt nevezzük áthidaló kölcsön időszaknak. Az áthidaló kölcsön időszak végén a teljes megtakarítás (elhelyezett betét, betéti kamatok és a Kamatbónusz összege) betörlesztésre kerülnek a fennálló tőketartozásba. A fennmaradó összeget lakáskölcsön formájában a módozat szerinti fix kamat mellett kell tovább törleszteni. A lakásszámla szerződéskötés után igényelheted áthidaló kölcsönként a teljes szerződéses összeget, ebben az esetben az áthidaló kölcsön alatt 4,5% a hitelkamat, a lakáskölcsön törlesztési időszak alatt pedig a választott módozattól függően csak 2,9% – 3,9% a hitelkamat (referencia THM Kamatbónusszal: 5,61% – 5,59%)!1 2

  Egy szerződéssel maximum 40 millió forintot használhatsz fel lakáscéljaid megvalósítására. Amennyiben növelni szeretnéd az összeget, saját névre több szerződést is köthetsz, amelyeket egyazon lakáscélra használhatsz fel.

  Milyen futamidők közül választhatok?

  Az igényeid szerint dönthetsz a négy futamidő közül annak megfelelően, hogy mennyi idő alatt szeretnél törleszteni lakáshiteled. Elérhető futamidők:

  • Maximum 12,5 millió forint szerződéses összeg esetén 10 év (5 év áthidaló kölcsön időszak + max. 5 év lakáskölcsön törlesztési időszak)
  • Maximum 25 millió forint szerződéses összeg esetén 15 év (8 év és 6 hónap áthidaló kölcsön időszak + max. 6 év és 6 hónap lakáskölcsön törlesztési időszak)
  • Maximum 31,25 millió forint szerződéses összeg esetén 20 év (10 év és 6 hónap áthidaló kölcsön időszak + max. 9 év és 6 hónap lakáskölcsön törlesztési időszak)
  • Maximum 40 millió forint szerződéses összeg esetén 25 év (13 év és 5 hónap áthidaló kölcsön időszak + max. 11év és 7 hónap lakáskölcsön törlesztési időszak)

  Új lakásszámla megkötésének feltétele a szerződéses összeg 1%-ának megfelelő számlanyitási díj befizetése.

  Lakáshitel-kalkulátor

  Felvenni kívánt összeg

  ${slider_min|formatPrice} Ft
  ${slider_max|formatPrice} Ft

  Futamidő

  Felvenni kívánt összeg:

  ${contractAmountByMonthlySave|formatPrice} Ft

  Felvenni kívánt összeg:

  ${contractAmountByMonthlySave|formatPrice} Ft

  Futamidő:

  ${installment_number} hónap

  THM:

  ${thm} %

  Törlesztő részlet az első szakaszban (áthidaló kölcsön):

  ${installment_ak|formatPrice} Ft

  Kamat mértéke az első szakaszban:

  ${interest_rate_ak} %

  Törlesztő részlet a második szakaszban (lakáskölcsön):

  ${installment_lk|formatPrice} Ft

  Kamat mértéke az második szakaszban:

  ${interest_rate_lk} %

  Kamatbónusz:

  ${saving_bonus|formatPrice} Ft


  Adja meg e-mail címét ahová a kikalkulált ajánlatot elküldhetjük!

  Kérem e-mailben

  Köszönjük érdeklődését!

  Kérj visszahívást, és valósítsd meg lakáscéljaid!

   Mire használhatod fel?

   Lakásvásárlásra

   Ha te sem szeretnél örökre albérletben lakni, vagy nagyobb lakásba költöznél, akkor érdemes már ma megismerned a lehetőségeket és belekezdeni otthonálmaid megalapozásába.

   Lakáshitelünket felhasználhatod bármely új és használt lakás vagy ház vásárlására.

   Felújításra, korszerűsítésre

   Akár egy külön élettérre lenne szükségetek a lakhelyeteken, akár egy teljesen új házat húznátok fel, lakáshitelünk mindegyik esetben kiváló alap, amelyre építhettek, hiszen meglévő házak bővítésére és újak építésére egyaránt igénybe vehető.

   blank

   Építésre, bővítésre

   Akár egy külön élettérre lenne szükségetek a lakhelyeteken, akár egy teljesen új házat húznátok fel, lakáshitelünk mindegyik esetben kiváló alap, amelyre építhettek, hiszen meglévő házak bővítésére és újak építésére egyaránt igénybe vehető.

   Mi történik visszahíváskérés után?

   Lakáscélú megtakarításod elindítása kényelmes, gyors és átlátható.

   blank

   Visszahívás

   Miután visszahívást kértél, kollégáink 24 órán belül felveszik veled a kapcsolatot.

   blank

   Személyre szabott ajánlat kidolgozása

   Egy tömör konzultáció után kidolgozzuk testre szabott ajánlatodat, amelyet munkatársunk a Te lakáscéljaidra és élethelyzetedre szab.

   blank

   Visszaigazolás
   e-mailben

   Ajánlatodat e-mailben elküldjük Neked visszaigazolásra. Mindent ellenőrizhetsz digitálisan, igény esetén módosításokat kérhetsz.

   blank

   A futár ingyen kiszállítja ajánlatodat

   A futár ingyenesen kiszállítja részedre a lakásszámla-ajánlatodat. Neked pedig nincs más dolgod, mint belevágni lakásterveid megvalósításába.

   Gyakori kérdések

   Hogyan növelhetem a felvenni kívánt hitelösszeget?

   Egy szerződéssel maximum 40 millió forintot használhatsz fel lakáscéljaid megvalósítására. Amennyiben növelni szeretnéd az összeget, saját nevedre több szerződést is köthetsz, amelyeket egyazon lakáscélra használhatsz fel.

   Pontosan milyen célokra használhatom fel a Fundamenta Megvalósító Lakáshitelt?

   Számos lakáscélra felhasználható, pl.: ingatlan vásárlásra (új lakás vagy ház vásárlására, használt lakás vagy ház vásárlására, lakáshitel kiváltására, előtörlesztésére), felújításra, korszerűsítésre (konyha felújítására, fürdőszoba felújítására, gardrób kialakítására, nyílászárók cseréjére, fűtés-, hűtés korszerűsítésére, gyerekszoba kialakítására, világításra, világítótestek vásárlására, felújítási munkaeszközökre, árnyékolásra), építésre, bővítésre (házrész építésére, garázs építésére, terasz építésére, kert építésére, építőanyagokra, napelemekre).

   A jelen tájékoztatás nem tekinthető a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. részéről hivatalos ajánlattételnek, az itt leírtak kizárólag a figyelemfelkeltést célozzák. A tájékoztatás nem teljeskörű, a termék részletes feltételeit az Üzletszabályzat, valamint a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. által meghirdett akciókról és azok feltételeiről szóló hirdetmény tartalmazza.

   1 A lakás-takarékpénztár által nyújtott áthidaló kölcsön teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet 9. § (1) és (3) bekezdés szerint számított referencia THM érték 5,61% a jelzálog fedezete mellett nyújtott azonnali áthidaló kölcsönre, amelynél a hitel teljes összege 5.000.000 forint, a hitelkamat mértéke évi fix 4,5% az áthidaló szakaszban, évi fix 2,9% a lakáskölcsön szakaszban, futamideje 59+60=119 hó. A hitel teljes díjában foglalt díjak: számlanyitási díj: 50.000 forint, folyósítási díj: 50.000 forint, számlavezetési díj: 155 forint/hó, jelzálogbejegyzéshez kapcsolódó költségek: 47.100 forint. Az áthidaló szakaszban a törlesztőrészletek száma 59, a havi törlesztőrészlet nagysága 58.905 forint, a törlesztőrészletek összege 3.394.145 forint. A lakáskölcsön szakaszban a törlesztőrészletek száma 59, a havi törlesztőrészlet nagysága 46.700 forint, a törlesztőrészletek összege 2.750.689 forint. A fogyasztó által fizetendő teljes összeg 6.332.084 forint.

   2 A lakás-takarékpénztár által nyújtott áthidaló kölcsön teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet 9. § (1) és (3) bekezdés szerint számított referencia THM érték 5,59% a jelzálog fedezete mellett nyújtott azonnali áthidaló kölcsönre, amelynél a hitel teljes összege 5.000.000 forint, a hitelkamat mértéke évi fix 4,5% az áthidaló szakaszban, évi fix 3,9% a lakáskölcsön szakaszban, futamideje 160+140=300 hó. A hitel teljes díjában foglalt díjak: számlanyitási díj: 50.000 forint, folyósítási díj: 50.000 forint, számlavezetési díj: 155 forint/hó, jelzálogbejegyzéshez kapcsolódó költségek: 47.100 forint. Az áthidaló szakaszban a törlesztőrészletek száma 160, a havi törlesztőrészlet nagysága 31.405 forint, a törlesztőrészletek összege 4.998.550 forint. A lakáskölcsön szakaszban a törlesztőrészletek száma 139, a havi törlesztőrészlet nagysága 26.156 forint, a törlesztőrészletek összege 3.610.257 forint. A fogyasztó által fizetendő teljes összeg 8.768.557 forint.

   A THM értéke nem tartalmazza jelzáloggal terhelendő ingatlan biztosításának díját. A hitel fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog, az ingatlanra vagyonbiztosítási szerződés megkötése szükséges.

   A THM meghatározása az aktuális feltételek és hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

   3 Az egyszeri éves 5% Kamatbónusz számításának alapja az adott megtakarítási évben elhelyezett betétösszeg, amely nem lehet magasabb, mint a lakás-előtakarékossági szerződésben vállalt havi tarifa szerinti megtakarítás, legfeljebb havi 100.000 forint tizenkétszerese. A Fundamenta a Kamatbónusz összegét a megtakarítási idő alatt a kiutalásig elkülönítve kezeli, arra további kamatot, kamatos kamatot nem ír jóvá. Az egyszeri éves 5% Kamatbónusz jóváírásának és kifizetésének további feltétele, hogy a megkötött lakás-előtakarékossági szerződés maximum 12 megtakarítási éven belül, az Üzletszabályzat 20., 21., 22. sz. mellékletében rögzített módozatok esetében pedig a mellékletben szereplő leghosszabb futamidejű módozathoz tartozó minimális megtakarítási idő 2 évvel növelt időtartamán belül kiutalásra kerüljön. Fontos, hogy a Kamatbónusz csak abban az esetben kerül kiutalásra, ha igazolni tudja lakáscélját!

   4 A Fundamenta-Lakáskassza Zrt. az EBKM értékét a betéti kamat és az értékpapírok hozama számításásáról és közzétételéről szóló 82/2010. (III. 25.) Korm. rendelet rendelkezéseinek megfelelően havi 20.000 forint, továbbá havi 100.000 forint folyamatos betételhelyezést feltételezve is meghatározta. A megtakarítási idő változása az EBKM érték változását is jelentheti, amely érték csökkenhet.

   blank
   blank